Ύμνος του Πλατανιά / Anthem of Platanias

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-1 (U15)

Μία σπουδαία νίκη πέτυχε η κ15 του Πλατανιά ενάντια στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο των Μουρνιών.
Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Καρατζή μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 5’ κέρδισαν πέναλτι όταν ο Γιαπιντζάκης ανατράπηκε στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αναγνωστόπουλος ο οποίος με ένα καλοκτυπημένο πλασέ ευστόχησε και έγραψε το 1-0, σημειώνοντας έτσι το 11ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.
Πέντε λεπτά αργότερα (10’) μετά από έξοχο συνδυασμό των παικτών του Πλατανιά (ενέργεια που φάνηκε ότι ήταν δουλεμένη στην προπόνηση), τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν Αναστασόπουλος, που με πλασέ την έστειλε στα δίκτυα του Παρτύκα, κάνοντας το 2-0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Ο Παναθηναϊκός μείωσε το σκορ στο 45’ όταν μετά από σέντρα του Δουγένη, ο Χριστοδούλου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Τζολάκη  διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Οι παίκτες των Κυριαζή-Σίμου, είχαν τις φάσεις για να επιτύχουν και άλλο τέρματα, δύο φορές με Καλομοίρη και μια με Χριστοδούλου, μετά από εκπληκτικές ασιστ του Σκεντεράι, καθώς επίσης έχασαν και μια σπουδαία ευκαιρία με τον Σπίνο. Σε όλες αυτές τις φάσεις ο πορτιέρο του Πλατανιά Τζολάκης, επενέβη άμεσα και κάνοντας εξαιρετικές επεμβάσεις, δεν άφησε τους πράσινους να σημειώσουν κάποιο τέρμα.


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Τζολάκης, Μαρουλάκης (59’ Ζουμαδάκης), Αργυρουδάκης, Κατσαρός Νικητόπουλος (46’ Παγωνάκης), Βρέτο (80’ Αποστολάκης), Αναστασόπουλος, Ντόις, Αναγνωστόπουλος, Αρζίδης (46’ Κακαβελάκης), Γιαπιντζάκης (75’ Ζαχαριουδάκης).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παρτύκα, Παλασκώνης , Μανιδάκης, Ζωγραφάκης, Πογιάννης, Σπίνος, Κουκουράβας, Καλομοίρης , Δουγένης, Σκεντεράι, Χριστοδούλου. Αγωνίστηκαν και οι Βενέτης, Αντωνίου, Ντούρο, Τουρούκης, Πετράι.


Πηγή :Football Academies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου